Blogi

Joululoma

OLEMME JOULULOMALLA 21.12.2015-10.1.2016. Tänä aikana tehtyjä tilauksia saatetaan satunnaisesti toimittaa myös loman aikana, mutta muuten tilauksia aletaan käsitellä 11.1.2016

Kiitos kuluneesta vuodesta ja ihanaa ja rauhallista joulun aikaa kaikille. <3

– BWL-Helmi

ISO KÄSI ELLALLE!

BlessedWithLove.net ottaa osaa Iso Käsi Ellalle -keräykseen. 10.6.-21.6.2015 välisenä aikana jokaisen tilatun tuotteen hinnasta lahjoitetaan 10% keräykseen. Sen lisäksi BWL-kännykkäkuorien hinta on tämän ajan 10€, ja niistä KOKO SUMMA lahjoitetaan keräykseen.

Muusikko ja esiintyjä Ella Jäppinen 25v. sai yllättäen laajan aivoinfarktin huhtikuussa 2015. Sairastumisen syy jäänee arvoitukseksi. Infarktin aiheuttaman vasemman puolen halvauksen takia Ella ei voi harjoittaa ammattiaan millään tavalla eikä myöskään opiskella. Hänellä on edessään pitkä kuntoutus, joka vaatii taloudellista tukea.

Keräyksen avajaiskonsertti järjestetään sunnuntaina 14.6. klo 17.00 Kulttuuriareena Gloriassa, Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki. Konserttiin on vapaa pääsy ja konsertin juontaa Marco Bjurström. Keräyksen kotisivut löytyvät osoitteessa www.isokasiellalle.com ja hankkeen virallinen hashtag sosiaalisessa mediassa on #IsoKäsiEllalle.

Lisää tietoa www.isokasiellalle.com

Uusi alku!

Hei kaikki!!

Nytpä lähti uudet tuulet puhaltamaan täällä BlessedWithLove:ssa!
Minä otan nyt suurelta osin haltuuni tämän homman, ja ilolla palvelen teitä kaikkia ihania ihmisiä toimittamalla teille näitä mahtavia tuotteita! :) On ollut mahtava kokemus oppia tässä tehdessä, ja olen todella innoissani tulevaisuudesta!!

dreambig

Minulla onkin heti ilo ilmoittaa, että kuumana uutuutena valikoimaamme saapuivat Teemu Roivainen -tuotteet; t-paita sekä ”Teemuki”!! Teemu kruunattiin viime kesänä tämän vuoden tangokuninkaaksi, ja nyt meillä täällä on yksinoikeudella Teemun viralliset tuotteet! :) Onnea vielä kuninkaalle!!

Kysymyksiä tai palautetta kaupasta, tuotteista tai sivuston toiminnasta? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Otan viestinne vastaan tuttuun tapaan osoitteessa info [at] saaraaalto.com !

Pistetäänpä tästä oikein mahtava loppuvuosi käyntiin!! :)

Innostunein BWL-terveisin,

Helmi / BWL-tiimi

Rakkautta kuvina.

Rakkautta kuvina.

Moikka <3

Ihana kesä alkaa olla takanapäin, mutta edessä on ainakin minun yksi lemppari vuodenajoista, syksy! Kaupasta saa ostaa roppakaupalla tuikkuja ja kynttilöitä pimeitä syysiltoja varten, ja kuinka ihanaa onkaan kun saa kaivaa myös lemppari kaulahuivit ja pipot talvivarastosta! :)

Alkukesä meni minun puolestani lomaillessa ainakin näin BWL:n osalta, jolloin BWL sivuillakin on ollut hiljaisempaa. Nyt elokuussa sain inspiraation lähteä tekemään jotain erilaista. Jotain jolla voin antaa jotakin tykkääjillemme ja Saaran faneille. Varmasti olette huomanneetkin ”My BWL-piC” -kampanjan jota olemme mainostaneet ahkerasti facebookissa. Ideanahan on se, että meille voi lähettää jonkun oman kuvan, jonka me muokkaamme BWL tyylillä, eli voit saada ilmaiseksi oman BWL kuvan muistoksi. Olemme saaneet mukavan määrän kuvia muokattavaksi ja olemme siitä todella iloisia ja kiitollisia! Kiitos :)

Koska ilmaan on heitelty jonkin verran kysymyksiä siitä että kuka kuvat tekee, ja mistä idea on syntynyt, niin ajattelin hieman kertoa mistä kaikki sai alkunsa :) Idea BWL-kuvanmuokkaukseen lähti siitä, että olen nykyään innokas kuvaamaan ja innostunut hiljattain myöskin kuvanmuokkauksesta. Hankittuani itselleni iPhone5 puhelimen, olen hurahtanut erilaisiin aplikaatioihin, kuten varmasti monet muutkin tämän puhelimen hankkiessaan ;D Eniten innostuin erilaisista kuvanmuokkausohjelmista. En varmasti ole ainoa joka on esimerkiksi muutaman instagram kuvan lisättyään innostunut niin paljon että istagram aplikaation selailu ja kuvien postailu on vienyt täysin mukanaan ;D Ensin muokkailin kuvia lähinnä omaksi ilokseni, sitten lisäilin kuvia instagramiin. Lähinnä kuvia joihin olen lisännyt positiivisia lausahduksia ja ajatuksia elämästä. Huomasin miten paljon nautin kuvien tekemisestä, ja siitä että sain tehdä jotain luovaa ja omaa. Olen ollut aina todella luova tyyppi mutta ennen käytin luovuuttani musiikkiin. Musiikkilukion aikana kirjoitin omia kappaleita ja muutenkin vietin paljon aikaa musisoimalla. Nykyään musiikki on jäänyt taaemmas ja olen huomannut innostuvani kuvaamisesta. Eräs päivä muokkasin kuvan jonka olin ottanut siskostani ja laitoin sen siskoni luvalla instagramiin. Huomasin saavani positiivisia kommentteja kuvistani. Sillon sain idean. ”Miksi en muokkaisi muiden kuvia, sillä voisin tehdä samalla jonkun muunkin iloiseksi?”. Ensin pyysin luvan saada muokata parin ystäväni kuvat ihan harjoitusmielessä. He pitivät ideasta, joten uskaltauduin tekemään ideasta totta. Nyt minulle on lähetetty paljon ihania kuvia joihin ihmiset ovat halunneet niin sanotusti ”BWL-ilmettä” :) Kuvia voitte käydä katsomassa facebookissa: https://www.facebook.com/pages/Blessed-With-Love/217857264890971

Kiitos siis tuhannesti niille jotka ovat kuvia jo lähettäneet! Se on ollut minulle tärkeää, sillä olen voinut antaa muille jotain mitä olen itse ilolla ja rakkaudella luonut :) Rohkaisen siis muitakín tarttumaan tilaisuuteen, sillä me kaikki olemme Blessed With Love! Jokainen siis ansaitsee BWL merkin kuvaansa ja ihan näyttääkseen maailmalle että rakkaus on se mitä me tarvitsemme ja ansaitsemme. Se ei maksa mitään, joten mekin teemme sen puhtaasti rakkaudesta <3

Sen verran vielä mainitsen, että jos sinulla on ehdotuksia miltä haluaisit kuvan näyttävän, esimerkiksi jos joku tietty väri on sinulle mieluisa, niin minä mielelläni otan ehdotuksia vastaan!  Ja jos kuva tulee miehelle, niin meillä on nyt uusia logoja ja tekstejä miehisempään makuun :D Eli miestenkään ei tarvitse arkailla laittaa kuvia tulemaan, sillä en aijo täyttää niitä sydämillä ja pinkillä värillä :D Käykää siis rohkesti katsomassa ohjeet facebookista (yllä oleva linkki).

HEI ja muistattehan Saara ja ystävät-konsertin kulttuuritalolla 29.8 torstaina! Sinne on tulossa upeita esiintyjiä: Saara, Antti Tuisku, Robin, Michael Monroe, Suvi Teräsniska! Sain jokin aika sitten kuulla isältäni että hän on tulossa myöskin konserttiin esiintymään, mutta ei laulamaan vaan taikomaan! Kyllä, maailmanmestaritaikuri ja useimmille Jokeri Pokeri Box-lastentaikurina tuttu Simo Aalto tulee myöskin viihdyttämään yleisöä. Eli hieno konsertti tulossa!

Tottakai olemme siellä BWL-tiimin kanssa mukana, eli myyntipöydältä löytyy BlessedWithLove-tuotteita sekä Saaran levyjä. JA HUOMIOHUOMIO, uutena tuotteena myyntipöydälle saamme Saaran kiinankielisen albumin joka julkaistaan tuona samana päivänä!! Jännittävää! Tulkaa siis kaikki tukemaan konsertin järjestäjää Yume Recordsia, Saaraa sekä BlessedWithLovea hankkimalla liput tähän upeaan tapahtumaan!

Nyt haluan taas kiittää teitä ihania Saaran ja BWL:n tukijoita ja tykkääjiä!

TE olette BWL! <3

BWL terveisin Santra Aalto ja Bwl-tiimi

 

 

 

 

 

 

MAAILMALLA <3

YouHadMyHeart

 

Hei kaikki <3

Niin paljon on tapahtunut että osaan kirjoittaa vain erittäin tiivistettynä ja ihan murto-osan kevään ja kesän tapahtumista :D Saaran blogista ja facebook sivuilta löydätte varmasti tarkempia kuulumisia lisää!

Ei voi muuta kuin huokaista syvään ja sanoa että WAU. Hankala on jotenkin ollutkin saada happea, eikä pelkästään sen takia, että Saaran upea levy jo pelkästään salpaa hengityksen, vaan koska samaan aikaan yrittää haukkoa henkeä ja pysyä perässä että missä päin maailmaa nainen pyyhältää. You Had My Heart -levy todella on fantastinen, ja nyt kun se on saatu kauppohin Suomessa, on vuoro laittaa levy Aasian markkinoille! Levy siis julkaistaan pian myös kiinaksi JA japaniksi jotka tulevat myös siis nettikauppaamme saataville :) Ollaan yhdessä Saaralle tukena ja näytetään että tämä todella ON mahtava juttu, ja että täältä pienestä Suomesta on mahdollista ponkaista tuonne maailmalle!

Ehkä suurin tapahtuma levyn jälkeen on ollut Saaran esiintyminen Shanghaissa suuren International Film Festivalin päätösgaalassa jopa 800 miljoonalle tv-katsojalle! Vastaanotto oli kuulemma ollut todella hyvä, eikä ole ollenkaan ihme, sillä Saara on kuin luotu valloittamaan Aasian markkinat ja ihmisten sydämet. Toivottavasti rakas BlessedWithLove -brändi saa myös näkyvyyttä Aasiassa tämän levyn myötä ja pääsisimme toteuttamaan unelmiamme.

Muistakaa unelmoida! On yksi tärkeä lause jonka menestynyt ja kaikkien tuntema Walt Disney sanoi:

”IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT.”

 

Haluamme vielä kiittää kaikkia BWL-tykkääjiä sekä Saaran faneja kaikesta tuesta ja osallistumisesta, sekä toivotamme kaikille ihanaa rakkaudellista kesää!! <3

<3<3

Santra ja BWL-tiimi

PS. Linkistä pääset katsomaan Saaran esiintymisen Shanghain gaalassa!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fmNjnfjRdBo

 

YouHadMyHeart

Uusi single sai nimikkokorunsa!

Uusi single sai nimikkokorunsa!

Heippa! <3

Eilen oli jännittävä päivä. Perjantaina 22.3.13 julkaistiin Saaran sinkku ”You had my heart” tulevalta levyltä sekä singlen oma nimikkotuote ”You have my heart-LIFE REBORN”. Kuinka upea olikaan Saaran uusi musiikkivideo!! Kylmät väreet kulkivat pitkin kehoa koko biisin ajan. Video julkaistaan vielä kiinaksi ja japaniksi joten jännityksellä odotetaan mitä se tuo tullessaan! Jonkin aikaa pidimme teitä jännityksessä goosejacka.se
että mistä tuotteesta on kyse, mutta eilen vihdoin ja viimein saimme julkistaa että Saara Aalto on suunnitellut yhteistyössä Oululaisen designtuoteyritys -Nikama Designin kanssa uudelle singlelle nimikkokorun!

Oululainen Nikama Design lähestyi Saaraa ja halusi ehdottaa yhteistyötä, suunnittelemalla hänelle korusarjan.  Saara tykästyi heidän omiin tuotteisiinsa ja siitä kaikki sitten alkoikin. Helmikuussa pidetyssä palaverissa näimme ensi kertaa Päivi Partasen tekemiä luonnoksia koruista ja ihastuimme selkeästi yhteen luonnokseen eniten. Tämä luonnos on nykyään valmis koru, joka on myynnissä huhtikuussa BWL-nettikaupassa ja toivon mukaan koruliikkeissä ympäri Suomen, mutta tästä ilmoitamme myöhemmin tarkemmin!

Nikama Design Oy on Marraskuussa 2009 perustettu designtuoteyritys, jonka valikoimaan kuuluu tällä hetkellä n i k a m a jewellery ja nikama BASIC -korusarjat. Nikama Design OY huomioi ympäristöä käyttämällä korkealuokkaista suomalaista terästä sekä valmistamalla tuotteet paikallisesti ja mahdollisimman pitkälle käsityönä. Nikama Kjøp Canada Goose Parker Design huomioi myös kestävän kehityksen sosiaalista kestävyyttä, mikä tarkoittaa maailmanlaajuista yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa yhteiskunnan jäsenten kesken.

Olemme innoissamme yhteistyöstä ja toivomme että voisimme tehdä töitä yhdessä vielä pitkälle tulevaisuuteen. Tämä onkin vasta alkua.. ;)

Olemme todella ihastuneita koruun ja toivomme että tekin pidätte siitä! Teimme teitä varten mahdollisuuden tilata koruja jo ennakkoon, vaikka korut voidaan toimittaa vasta huhtikuussa niiden valmistuessa. Voitte varmistaa että olette ensimmäisiä joilla koreilee Saara Aallon oma koru kaulassa ja olette osa koko ajan kasvavaa brändiä ja ilmiötä <3

Itse rakastan ideaa siitä että korulla on oma tarinansa. Se tuo enemmän merkitystä korulle ja saa sen tuntumaan tärkeältä ja jopa henkilökohtaiselta tai yksilölliseltä, sillä varmasti moni voi samaistua kappaleen ja korun tarinaan. Koru on jokaiselle muistutuksena siitä että elämässä on vaikeuksia, mutta rakkauden voimalla niistä selvitään! Haluan jokaiselle läheiselleni tällaisen muistuttamaan rakkauden ja anteeksiannon tärkeydestä, uudelleensyntymisestä (~LIFE REBORN) sekä antamaan itseluottamusta ja voimaa jokaiseen päivään. Toivottavasti tekin! :)

Eli kun klikkaat itsesi nettikauppaan ja tilaat korun itsellesi tai lahjaksi läheisillesi, niin saat korun mukana Saaran ihanan Blessed With Love -levyn! Olkaa mukana kanssamme tekemässä tästä suurta! <3

Lämpimiä ajatuksia kaikille BWL tykkääjille toivoo

Santra

 

Korukuvat on ottanut Ville Paul Paasimaa

Kiiltäväpintainen keijuriipus ei ainoastaan näytä kauniilta ylläsi, vaan sen lisäksi siihen liittyvä tarina muistuttaa sinua rakkauden tärkeydestä ja siitä että rakkaat ihmiset pysyvät rinnalla aina, tapahtui mitä tahansa.

 

 

 

Uusia kuvioita!

Uusia kuvioita!

Hei kaikki! <3

Edellisessä postauksessa lupailtiin vähän lisää paljastaa mitä uutta on luvassa. Sen verran voin kertoa tässä vaiheessa että tämän viikon maanantaina 25.2 pidettiin palaveri liittyen uuteen tuotteeseen! Vielä en ihan täysin paljasta mistä tuotteesta on kyse mutta se liittyy vahvasti uuteen sinkkuun ”You had my heart” joka julkaistaan tässä ihan muutaman viikon sisällä! Olemme todella innoissamme uudesta yhteistyökumppanistamme ja yhteistyöstämme tulee varmasti upeaa! :) Toiveena nyt olisikin että tuotteen saisi julkistettua samaan aikaan kuin sinkunkin. Tämän hieman tyyliltään erilaisen ja vahvan ”You had my heart” kappaleen tarinaan yhdistyy siis tuotesarja jonka nimeksi paljastan ”You HAVE my heart”. Tästä tulee todella upeaa!! Tuote tulee tottakai BWL nettikauppaankin, mutta maltetaan nyt vielä ;)

Tässä vaiheessa voisin esitellä itseni. Olen iloinen että olen saanut seurata niin läheltä Saaran uran etenemistä sekä ylipäänsä saanut tuntea Saaran ihan lapsesta asti. Olemme siis serkuksia. Muistan kun olimme vielä lapsia ja sain serkultani hänen äänittämänsä kasetin joka taisi olla ensimmäinen virallinen kasetti täynnä Saaran omia sävellyksiä. Kuuntelin kasetin aivan puhki. Muistan jo silloin ajatelleeni että Saara on äärettömän lahjakas ja tulee varmasti menestymään tuolla upealla positiivisella elämänasenteella ja rakkauden energialla. Siitä asti olen ihaillut häntä, ja nyt tänä päivänä lähdemme tavoittelemaan unelmiamme yhdessä! Törmäsimme syksyllä Saaran kanssa sattumalta Suomen yrittäjille tarkoitetussa tapahtumassa (jossa Saara oli yllätyksekseni esiintymässä) ja vaihdoimme tottakai kuulumiset. Keskustelu sitten ajautui vain jossain vaiheessa luontevasti siihen että olisi hienoa tehdä töitä yhdessä ja siitä se ajatus sitten lähti.. :)  Saan siis kunnian olla mukana hoitamassa Blessed With Love-kauppaa ja sen markkinointia, sekä nyt pääsen hoitamaan uuden tuotteen markkinointia, sekä pikkuhiljaa tulevaisuudessa varmasti paljon muitakin juttuja. Olen TODELLA innoissani!

Blessed With Love ei ole mikä tahansa brändi/merkki. Se koostuu ihanista ihmisistä, suurista unelmista, rakkaudesta, musiikista, sekä äärettömän positiivisista ja lämpimistä ajatuksista jonka halutaan saavuttavan mahdollisimman monta ihmistä ja sitä kautta tuoda ihmisten ajatuksiin iloa ja rakkautta! <3 Blessed With Love on asia joka kuuluu kaikille, joten miksei kuuluttaa sitä kaikille!

Se mitä annat maailmalle, niin maailmaa antaa sinulle. Jos levität ympärilläsi rakkautta ja iloa, on varmaa että saat myös takaisin rakkautta ja iloa. (Jos levität ympärilläsi vihaa ja negatiivisuutta.. ymmärrätte varmaan. ) Kuinka yksinkertaista :) Jos pidät nyt ajatusta hömppänä ja kliseenä, niin suosittelen lämpimästi ihan kokeilemaan käytännössä ja sitten toteamaan uudestaan ;) Toimii!

BWL=rakkaus=ihmiset. BWL tarvitsee ihmisiä jakamaan hyvää ympärilleen. Joten saa jakaa ja antaa hyvän sanoman kuulua! Tulemme päivittämään Saaran kanssa tänne blogiin BWL kuulumisia aina kun mahdollista. Lähitulevaisuudessa on tapahtumassa upeita ja jännittäviä asioita, joten olkaa mukana! ;)

Rakkain BWL terkuin

Santra <3

 

Blessed With Love -verkkokauppa

Hyvää BWL-Ystävänpäivää kaikille <3

Nettikaupan uusi ilme on julkistettu ja muutaman päivän päästä aukeaa BWL:n kansainvälinen sivu, minkä kautta toimitamme myös ulkomaille! Todella jännittävää!

Ihan pian tulossa myös goosenorge.no muita uudistuksia; uusia tuotteita ja uusia ihmisiä! Ja niistä kerrotaan ensimmäisenä juuri tässä blogissa :)

Palataan siis ihan pian….

BWL~Saara

—-

Blessed with Love, eli BWL, on sekä lauluni että elämänfilosofiani, positiivinen motto, rakkaudellinen slogan ja nyt myös nettikauppa! Me kaikki olemme Blessed With Love; olemme iloa, rakkautta, luovuutta ja flowta. Joka päivä on hyvä muistaa kiittää kaikkia niitä asioita elämässämme, jotka tekevät goosejacka meidät onnelliseksi, ja jakaa hyvä oloa ympärillämme oleville.